Alle kleuren van de ballonnen decoraties stemmen wij af in overleg met u. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleuren kiezen, of voor een bepaald thema, of misschien wilt u gewoon een fleurig geheel. De keuze is geheel aan u. Ook adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Of u nu in Beverwijk of Heemskerk zit.

Voor alle onze ballondecoraties geldt dat wij uitsluitend met uitstekende A-kwaliteit ballonnen werken. Veelal bestaan onze decoraties uit zgn. “one-way” materialen, dat wil zeggen dat ze na afloop niet meer door ons hoeven worden opgehaald of verwijderd, dit scheelt u weer in de kosten. 

Wij leveren zowel “standaard” pakketten voorzien van tafel, vloerdecoraties & ballonpilaren. Maar uiteraard voorzien wij u graag van een uniek concept. Door onze grote voorraad hebben wij legio mogelijkheden om binnen no-time uw feest nét dat beetje extra te geven. Zoals ieder feest uniek is, is dit ook zo met onze decoraties. De legio mogelijkheden die ballonnen bieden, maakt dat we altijd een creatief stuk er van kunnen maken. 

Wij maken ballonnen decoraties voor particulier en de zakelijke markt. Voor Beverwijk en omstreken. Hierbij kunt u denken aan tal van gelegenheden, ballonnen voor bijvoorbeeld: Bruiloft / Bedrijfsfeest / Evenement / Jubileum / Opening / Onthulling / Verjaardag

Bekijk hieronder de foto’s van diverse ballonnencreaties welke wij leveren

 

NATUURLATEX-BALLONNEN WORDEN NIET VAN PLASTIC GEMAAKT!

Onze Latex wordt gewonnen in de natuur door het sap van een rubberboom (hevea brasiliensis) af te tappen, ook wel bekend als huilende rubberboom. Latexballonnen zijn daarom ook 100% biologisch afbreekbaar.